Monday, September 7, 2009

Čaje u Hrocha neboli galaxytea 09/10

Nie všetky hrochy či Hrochy su nebezpečné, čo tak teda raz za týždeň navariť čaj a dať reč nielen o vede, toto leto vela z nás navštivilo rôzne kúty sveta, takže vzájomna výmena žážitkov a fotiek (či spór rôznych mutácií prasacej chripky, keď sa to už šíri vzduchom) by prišla vhod. ;-) už sa zverejnuje rozvrh taaaak navrhujte daky termín, miesto je myslim jasne.



11 comments:

Janapka said...

Koukam, ze se k odpovedi nikdo nema, takze co treba uterky po treti nebo stredy po treti? Nebo ctvrtek nejak od dvou? Tak se vyjadrujte :)

paulie z maleho mesta said...

Já se vyňadřím, až budu mít rozvrh (příští týden).

koci said...

mne predbezne pondelok od 17 do 18 ;-) moze byt?

Janapka said...

Ne

Unknown said...

Ani nevim, jestli sem neco psat, protoze ja mam asi volno porad kdy muzete vy. Prednasky a cviceni jsou v dobe, kdy asi caje poradat nebudem.

koci said...

taky sprosty napad, ale uz to tu niekedy zaznelo, co tak realizovat caje na monteboo? je tam viac miesta na sedenie ... klud a pokoj? hmm

ftom said...

ja jen odhaduji, protoze jsem si jeste nezapsal predmety, ale nehodi se mi streda, ostatni dny jsou celkem v pohode. monteboo neni k zahozeni, ale bude se tam chtit vsem pokazde drbat?

Janapka said...

No me se napad s monteboo libi, a komu se tam nechce drbat, tak to ma blbe, vsak to neni zadny velky kopec... pro ten napad bych byla vsema deseti, jen ten cas dohodnout :)

koci said...

ja by som bol tiez pre monteboo

paulie z maleho mesta said...

Já mám volno v pondělí celý den, v úterý mezi 10-14 a ve středu po 14. Ale na mě asi moc ohledy brát nemusíte. :)

terka said...

no mne prijde monteboo zruky, nemam to nikdy poceste... v zime tam byva zima (? nebo byvala) a neni tam luccina konvicka na kafe. ale na me ohledy taky neberte. na doktorandy stejne neni spoleh...