Thursday, February 14, 2008

Semestrální čaje

Tak se nam přiblížil semestr. Předpokladám, že už znáte zhruba své rozvrhy... tak zkuste navrhnout kdy by se vám to hodilo? Jestli chodíte v pondelí na seminář, co zase třeba po něm?

Dostala se ke mě starodávna webkamera. Přemýšlím co by se s ní dalo dělat...

16 comments:

terka said...

ahoj, a co treba zase pred nim :) v 1.

janis said...

zdravim, me caj vyhovuje v 1 i ve 3. bohuzel se ale nemuzu dostavit na ten zahajovaci. budu na vas myslet a zkusim zamavat nekde tady http://www.kronplatz.com/en/skiarea/webcam/

terka said...

mimochodem ja 11.2 taky nemuzu, budu zrejme teprve na ceste do brna. Astrosem stejne zacina az 25.2 :) (to bohuzel ale mozna taky nebudu moct, ale kdyz budu moct, tak bych vam mohla slibit velmi nezazivne povidani o ngc6240). janis: zavidim!

terka said...

pisu 11.2 a myslim 18.2!

ushas said...

Ahoj,
byla k me osobe vznesena ostra prosba:)...
Takze pisu nejake mozne casy pro cajovy dychanek: ctvrtek 14hod (+-), utery kdykoliv (ale to asi Terka nechtela), pokud trvate na pondeli tak v 11hod (ale nevim, pred obedem...), streda po ulohach (do kdy byvaji nejdele?), a za patek by jste me asi ukamenovali;)
Prosim piste souhlasne ci nesouhlasne bruceni a svoje vlastni navrhy.

janis said...

zdravim, s ushas(em, jak se to vlastne sklonuje?) se shodnu v utery i ve ctvrtek od 14 (+-). ulohy trvaji poruznu, nejcasteji kolem 3 hod +- 30 min. po nich by se mi to take hodilo (cize streda, asi od 16). kamenovat nemohu, ledaze bych si poridila umele vousy. tedy i ten patek by se snesl (rozhodne lepsi patecni caj, nez zadny caj). co ostatni?

ftom said...

cao, ja v utery asi ne (od 14 jsem mimo), streda jen do 16, ctvrtek ok a patky bych vetsinou taky dal. caj piju kazdy den, tak proc ne v patek.

terka said...

ahojky :) utery se mi opravdu nehodi. streda do 17., ctvrtek odpoledne kdykoliv, patek od 14:00 nebo od 11 do 12 (ale to nam vsem bude krucet v brise). pekny vikend

Unknown said...

Tak ja navrhuju prvni caj na stredu od 4 odpoledne. Je tady nekdo, komu to hodne nevyhovuje?

Premyslim, ze by jsme se mohli zkouset schazet uz treba od 3.

terka said...
This comment has been removed by the author.
terka said...

neni nahodou pristi stredu ta povinna Monteboo-taskarice?

Unknown said...

Na to jsem zapomel. Ale snad nebude ta saskarna kazdy tyden.. pujdete tam nekdo?

Unknown said...

Takze caj pristi stredu 5. brezna bude v obvyklem case ale tentokrat v sale HaP MK. A mozna nezustane jen u caje...

terka said...

ja se na HaP chystam :) prijdte vsichni :) filip nebude ridit.

Unknown said...

Přijet můžu... odjet nemusim.. ale kde budu spat? A pak taky co s tim praktikem potom? Myslite, že se da o statistice mluvit, když se na to človek nemůže soustředit?

Unknown said...

POZOR! Tak zmena, pohosteni je jen pro zvane, takze ja tim padem ne pro nas. Takze ja tam nebudu. Jestli chcete prijit na caj, tak jedine u me.