Friday, December 21, 2007

Galaktické čaje

Moji drazí navštevnící galaktických čajů. Doufam, že vám moje čaje chutnaly a že jste mě chodili aspoň trochu rádi navštívit. Byl bych rád, kdyby jsme v tom pokračovali. Protože posledni čaj utekl opravdu velmi rychle díky zajímavému vyprávění Fantóma a nestačili jsme se domluvit, co podnikem dál, zkusíme to tady. Napište, prosím vás, do komentářů k tomuto postu, kdy by se vám hodilo občas se během zkouškového sejít a probrat co nového. Za sebe můžu předem naznačit, že budu mít čas celkem kdykoli, ale buďme lidé a nenuťe mne pít šálek ranní kávy.

Přeji příjmený relax během zimních prázdnin a na oživení přikládám malou foto hádanku (prosím ty kteří vědí, aby ani nenaznačovali...). Vznikla během brainstormingu včera večer a spoušt pravděpodobně tiskla Kočka. V hádance jde o to, jak vznikl zelený obrazec. Můžu jen naznačit, že nejde o nejaký chyták, ale o zajímavou ilustraci jednoho ze základních fyzikálních principů.

7 comments:

Rudolf Novak said...

Ty sis svitil lejzrem pres puncochu? a Kocka te u toho fotil? Nahraj dalsi snimky!

janis said...

Kdyz se dobry caj, resp. dobra kava, pije v dobre spolecnosti, da se pit temer kdykoli. Jeste silneji to plati v krizovych obdobich, tedy i v tom zkouskovem.
Ohledne pekne zelenkave hadanky nebudu snad ani nic naznacovat, ale Filip v puncochach je zvlastni predstava (radeji bych dalsi snimky nenahravala).

terka said...

caj: kdykoliv brzy po obede. nejmene se mi to hodi v utery a patek.
difrakcni obrazec: zahadna mi pripada ta zelena, ukazovatka byvaji cervena, kde vzal filip zeleny laser :)

koci said...

Caj by som privital v podstate kedykolvek, takze staci dat vediet min par hodin predom a ak budem in da brno tak sa dovalim!

ram said...

Po delsi dobe zdravim. Urcite bych se nejakyho toho caje zucastnil, ale opravdu nevim jak mi to bude vychazet, protoze cast ledna budu v Usti a cast na brigade, tak opravdu nevim, ale urcite mi to nekdy vyjde.

Unknown said...

Jakkoli je to neuveritelne, zda se, ze se nam to hodi vsem vzdycky. Takze by jsme to mohli udelat tak, ze vyhlasime na nejakou nahodou dobu sraz, kdo prijde prijde kdo ne tak prijde o dobry salek. A pak se domluvime, jestli se budem schazet pravidelne nebo to budem jen tak nahodne svolavat. Hodilo by se vam to pristi tyden v utery rekneme ve 2 po obede?

koci said...

jj v utorok o 14 :-)