Wednesday, September 10, 2008

Plná konvička galaktického čaje


Pomalu a nezadržitelně se blíží další semestr. Bohužel. Až dorazíte do Brna a vzpamatujete se z počátečního šoku tak můžete začít memorovat nad tím, kdy by se vám hodilo chodit na galaktické čaje. Za sebe vím, že mám celé středeční odpoledne plné, jinak se mě to hodí prakticky pořád. Úterky se pro změnu nehodí Janis a Tereze. Čtvrtky odpoledne se zase nehodí pilným bakalářům, kteří mají kvantovku. To jsou zatím veškerá omezení o kterých vím. Slibuju, že tento semestr budu chodit spat už kolem půlnoci a možná tak dojdu už na jedenáctou.:D

Naše první setkání by mohlo snad proběhnout už ve druhém týdnu semestru (v týdnu 22. až 26. září/september), protože první týden se na fakultu nechodí. Řekl bych vám o problému odhadu magnitudy hvězd na CCD, na který jsem narazil před prázninami a který me pořád trápí. Mrněte na jeden můj zápisek v blogu. Také se můžete těšit na nový funkcionální interiér mojí bažiny.

19 comments:

terka said...

toz ja sem neco napisu: souhlasim, uz se tesim, navrhuji pondeli pred nebo po astroseminari. :)

Peťoš said...

Souhlasim s Terkou, tj. ponděli PO seminari. Pred nim mame termodynamiku.

janis said...

take by mi vice vyhovoval cas po seminari. bazinam zdar!

Unknown said...

S pondělím je to špatný, pred nemůže Peťošák. Po nemůže Jaroušek (má Praktickou astrofyziku až do 7?).

Peťoš said...

Pak tedy zbývá pátek po Ulohach z Astrofyziky, tedy po 15hodine... Je to maso, ale pak muzeme jit rovnou plavat na MonteBoo (nebo kamkoli jinam ;) ). Tak co, hrosatka?

koci said...

este neviem ale pre mna piatok absolutne nepada do uvahy ;( ale rad by som sa cajov zucastnoval! takze pondelok by to asi slo ale tiez to mam plne a co taka streda alebo utorok alebo nejaky z tych dalsich dni? Mozno by sme sa mohli dohodnut po semenari ok?

terka said...

pro mne je ten pristi patek taky neschudny... stale hlasuju pro pondeli. co ten ctvrtek? bakalari nemuzou cele odpoledne? co po 3. hodine? :)

Unknown said...

Tak poslední slovo. Čaje uděláme v pátek od 3 odpoledne. Pro začátek si dáme korunu ruského imperia.

Peťoš said...

No, nechces popremyslet o preformulovani; tedy ze caj bude po ulohach z astrofyziky (plynule navazujici?)

Unknown said...

Bylo by to (s malou přestávkou) ideální. Ale jak zajistit, aby jsme se spravně zasynchronizovali s těmi, co na úlohy nechodí?

Janapka said...

a vazne ten patek? pondeli po prakticke astrofyzice v uvahu nepripada? Ja vim, ze je to trochu pozde...

Unknown said...

Nejistota prakticke astrofyziky je v tom, že má oficialně trvat až do sedmi. Myslíte, že máme spoléhat na to, že to budou všichni ořezávat jen na dvě hodiny?

Peťoš said...

Mnohe informace, ktere budou podany, by sly vtestnat i do nekolika malo minut (ale treba to, ze mame na monteboo otocnou kopuli, si vyzada minimalne hodinu... :-)

Janapka said...

Hm to se mame na co tesit :) Tak jo, spolehat se na to asi neda, co naplat

ram said...

Zdravim! nedavno jsem mluvil na netu s Matusem a ten se me ptal stli se za vama nekdy prijedu podivat. A jelikoz v patek za 14 dnu budu tak nejak v Brne, tak me napadlo, ze se zrovna zastavim. Takze plati ty caje v patek ve tri?

Unknown said...

Vítej Ramko! V patek to bude určitě, uvidíme, jak se domluvíme dál.

ram said...

Tak jo. Snad se dopředu dozvím kdy a jak tam budete. Každopádně ten příští pátek z mojí strany plaqtí, protože v ten den budu v Brně tak jak tak

Unknown said...

Říkam si, že by jsme mohli přesunout čaje na pondělí po prvních dvou hodinách Praktické astrofyzky. Stejně asi nikdo nebude přednášet víc. Do pravého sloupce jsem dal anketu, tak prosím, hlasujte.

terka said...

ja s dovolenim nebudu hlasovat. pro mne vyjde patek od 3 a pondeli od 5 uplne nastejno. prast jak uhod :)